top of page
Viktoria Ahlbom

Hej!

Jag heter Viktoria Ahlbom och är diplomerad stresspedagog med kompetens inom arbetsmiljö, ledarskap och hälsa.

Jag brinner för personlig hållbarhet: precis som naturtillgångarna, är våra egna resurser inte oändliga. Vi behöver använda dem med omsorg, prioritera det som är viktigt på riktigt och fylla på genom återhämtning.

Jag tror på ett salutogent förhållningssätt: att utgå från det som fungerar och förstärka det friska. Mitt mål är att inte bara inspirera och utbilda, utan även att vägleda till positiva beteendeförändringar, både hos dig som person och på arbetsplatsen.

 

Min stora vision är att välmående personal ska bli varje företags högsta prio. Mår man bra, så gör man ett bra jobb.

Jag är född och uppvuxen i Sovjetunionen. Flyttade till Sverige på 90-talet tack vare kärleken. Har tre vuxna barn och två barnbarn. Är språkteknolog och expert på att designa röststyrda tjänster. Om du har ringt till SJ:s talsvar någon gång i början på 2000-talet, så var det "min" lösning du möttes av.

Under större delen av mitt yrkesliv har jag jobbat på Telia som projektledare och verksamhetskonsult. Att arbeta på ett multinationellt företag med Sveriges största kundtjänstorganisationer som kunder, har gett mig ovärderliga erfarenheter. Min personliga resa har väckt intresse för hälsa, välmående och hållbar prestation.  Det ledde till en utbildning inom stress, hälsofrämjande ledarskap och OBM (organisational behavior management). 

 

Sedan 2021 driver jag Emboost AB, där jag jobbar med stresshantering och personlig hållbarhet.

 

Vad kan jag göra för dig? 

bottom of page